Power Plate v našem studiu

Milí klienti,

s potěšením oznamuji, že od měsíce dubna rozšiřujeme naše služby o cvičení na Power plate®. Toto cvičení posiluje a tvaruje svalstvo, zlepšuje rovnováhu a ohebnost, snižuje váhu a redukuje celulitidu, zlepšuje oběh a zvyšuje hustotu kostí.

Pokud jste toto cvičení ještě nezkusili, srdečně vás zvu na úvodní lekci s instruktorkou, jejíž součástí je kromě úvodního seznamovacího cvičení i konzultace a představení této jedinečné technologie. Cena úvodní lekce je 250,-/40 min.

Cena zahrnuje 0,5 l balení vody a zapůjčení ručníku.

Pokud cvičení již znáte, srdečně vás zveme ke cvičení ve skutečně komorním prostředí s individuálním přístupem instruktorky. Při zakoupení permanentky na 10 návštěv/ 30 min za 280,-/ si můžete jako dárek vybrat ošetření těla v hodnotě 610,- /peeling a vitamínový zábal těla/  nebo ručník s logem Prima Donna.

Při každé návštěvě vám půjčíme ručník a dáme 0,5 l balení vody.

Pokud chcete dosáhnout ještě lepšího efektu a zapracovat před létem intenzivně na partiích stehna, boky a hýždě, doporučuji kombinaci cvičení s produkty DOCTOR BABOR BODY CELLULAR v domácím a salonním prostředí.

Informace vám rádi podáme na recepci, na e-mailu info@primadonna.cz, u vaší ošetřující kosmetičky nebo při úvodní lekci přímo u instruktorky.